André Stern

André Stern is in 1971 in Parijs geboren. Hij is getrouwd en vader van een zoontje. Hij is musicus, componist, gitaarbouwer, journalist en schrijver. Zijn boek ...und ich war nie in der Schule dat in 2009 bij uitgeverij Zabert Sandmann verscheen, kreeg veel aandacht in de pers. Als expert op het gebied van zelfontplooiing is André Stern een veel gevraagde spreker die intensief betrokken is bij vele internationale initiatieven (Europa, VS, Canada, Afrika en India) op het gebied van toekomstgericht onderwijs. Samen met prof. dr. Gerald Hüther is hij grondlegger en leider van het initiatief 'Männer für morgen'.

Daarnaast is André Stern directeur van het 'Instituut Arno Stern, een laboratorium ter observatie en instandhouding van de spontane aanleg van het kind' en is hij grondlegger van de beweging 'ecologie van het leren'. Hij werkt nauw samen met zijn vader, Arno Stern.

Hoe groeit een kind op als het moet voldoen aan de voorwaarden die volgens hersenonderzoekers nagestreefd moeten worden? Is leren, je ontwikkelen en succesvol worden zonder prestatiedruk mogelijk? Daarover bestaat geen kennis uit eerste hand. André Stern is nooit naar school geweest. Zijn verhaal over een gelukkige jeugd geeft antwoord op deze vragen en toont aan dat er andere mogelijkheden zijn. Het is een uitnodiging om meer vertrouwen te stellen in de aangeboren nieuwsgierigheid, speelsheid en het enthousiasme van kinderen.

Contact


Distributeur Imagine Filmdistributie
Theophile de Bockstraat 37
1058 TX Amsterdam
Contact info@imaginefilm.nl
Op de hoogte blijven

WAAR DRAAIT DEZE FILM ?


Klik hier voor meer informatie over tijden en tickets. 

ZELF EEN VERTONING ORGANISEREN


Wil je zelf een filmvertoning organiseren voor een vereniging, een club of gewoon voor een groepje geïnteresseerden? Vraag dan via dit formulier van Filmservice een licentie aan.