Thomas Sattelberger

'Onze eenzijdige focus op de economie is een van de slechtste ontwikkelingen in ons huidige tijdsgewricht.'

Thomas Sattelberger was tot mei 2012 directeur HR bij Deutsche Telekom. De in juni 1949 in Munderkingen-Donau geboren bedrijfseconoom was van juli 2003 tot zijn aanstelling bij Deutsche Telekom in mei 2007 lid van de raad van bestuur van Continental AG in Hannover. Daar was hij verantwoordelijk voor en gaf hij vorm aan een toekomstbestendige en strategische organisatie van arbeid, de bedrijfsbrede personele ontwikkeling, het wereldwijde talentmanagement en het arbeidskosten- en efficiëntiemanagement.

Van 1994 tot 2003 werkte Thomas Sattelberger voor Lufthansa in Frankfurt. Hij begon als hoofd Management en Personeelsopleidingen. Van 1999 tot 2003 was hij als lid van de raad van bestuur van Lufthansa verantwoordelijk voor de Service Operation en Productontwikkeling.

De carrière van Thomas Sattelberger begon in 1975 als directielid van de afdeling Opleiding bij Daimler-Benz in Stuttgart. Van 1982 tot 1988 was hij hoofd Management en Personeelsopleidingen bij de Motoren und Turbines Union (MTU) van Daimler-Benz in München-Friedrichshafen. In 1989 werd hij hoofd Management Development, Training and Loopbaanbegeleiding bij Mercedes-Benz, afdeling Internationale Distributie in Stuttgart. Daarna werd hij in 1990 hoofd Management Development & Education bij Daimler Chrysler Aerospace in München.

Contact


Distributeur Imagine Filmdistributie
Theophile de Bockstraat 37
1058 TX Amsterdam
Contact info@imaginefilm.nl
Op de hoogte blijven

WAAR DRAAIT DEZE FILM ?


Klik hier voor meer informatie over tijden en tickets. 

ZELF EEN VERTONING ORGANISEREN


Wil je zelf een filmvertoning organiseren voor een vereniging, een club of gewoon voor een groepje geïnteresseerden? Vraag dan via dit formulier van Filmservice een licentie aan.